Αρχική Σελίδα Προϊόνταεπεκτάθηκε μεταλλικό πλέγμα

Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ναι έχουμε λάβει το ενισχύοντας πλέγμα και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την ποιότητα. Πολλές ευχαριστίες! Chris

—— Chris Johnson

Έχω διατάξει ντυμένο το σκόνη πλέγμα οθόνης μυγών Τ 316 από Qijie αντίθετα από άλλους, δεν κόβουν ποτέ τις διαταγές και πάντα το ποιοτικό υλικό ανεφοδιασμού σε με.

—— Νεώτερος Venida του Michael

Είχα την πολύ κακή εμπειρία αγοράς με τον προηγούμενο προμηθευτή, γιατί αναβάλλουν πάντα το χρόνο αποστολών. Στον ενθουσιασμό μου, Qijie είναι πάντα ακριβές.

—— Susan Μίλερ

Είμαι Online Chat Now

Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects

Κίνα Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects προμηθευτής
Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects προμηθευτής Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects προμηθευτής Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: XMESH
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: QJ-0805

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 35-50 τεμάχια σε χαλύβδινη παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 15-25 ημερών
Όροι πληρωμής: 30%TT εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από τη φόρτωση
Δυνατότητα προσφοράς: 5800 τεμάχια την εβδομάδα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μακροχρόνιο πλέγμα τρόπων: 135 mm Σύντομο πλέγμα τρόπων: 45 mm
Πάχος: 5MM πλάτος σκελών: 8 χλστ.
Βάρος: 14kgs ανά τετρ.μέτρο Υλικό: Ανοξείδωτη λαμαρίνα

Ελαφρύ επεκταθε'ν χρώμα πλέγμα μετάλλων με το υλικό ανοξείδωτου για τα προγράμματα εφαρμοσμένης μηχανικής

 

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων είναι το τέλειο μίγμα να οπτικά-απευθυνθεί, ανθεκτικό βιομηχανικό προϊόν, που δημιουργεί ένα πλέγμα κατάλληλο για το σκοπό με ποικίλους τρόπους. Το αρχιτεκτονικό επεκταθε'ν πλέγμα κατασκευάζεται στην προδιαγραφή πελατών και παραδίδεται στην περιοχή σας, σημαίνοντας ότι παίρνετε πάντα ένα προϊόν μοναδικό σε σας και τις ανάγκες σας.

 

Πώς το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων λειτουργεί και εγκαθίσταται

 

Τα επεκταθε'ντα σχεδιαγράμματα πλέγματος μετάλλων έρχονται σε μια μυριάδα των μορφών σχεδίου, με τις εύκαμπτες χρήσεις του ένας ταγματάρχης σύρει την κάρτα για τους πελάτες μας. Κατασκευασμένο τοπικά στη Μελβούρνη, το πλέγμα μετάλλων μπορεί να συνήθεια-σχεδιάσει για να ταιριάξει με το μέγεθος και το σχεδιάγραμμα της ξυλεπένδυσης που θέλετε, με τα διαφορετικές πλάτη σκελών και τις ενάρξεις πλέγματος που παρέχουν τα διάφορα βλέμματα. Τα μεγαλύτερα σχεδιαγράμματα πλέγματος ενθαρρύνουν το μεγαλύτερο φως και τη ροή αέρος, η οποία λειτουργεί φανταστικά καλά στα εσωτερικά διαστήματα, ενώ τα εξωτερικά ωφελούνται από διαμορφωμένα τα άνοιγμα εξαερισμού σχεδιαγράμματα που παρέχουν τη σκίαση ήλιων, κρατώντας τη δομή σας δροσερή και αποτρέποντας τη ζημία ήλιων.

 

Η εξασφάλιση των επεκταθε'ντων σχεδιαγραμμάτων πλέγματος μετάλλων στα δομικά εξωτερικά είναι γρήγορη και εύκολη, και οι επιτροπές μπορούν να κατασκευαστούν στις προδιαγραφές προγράμματος με τους συνδετήρες συναρμολογήσεων παρεχόμενους όπως απαιτείται. Εναλλακτικά, το ντουλάπι μπορεί να παρέχει έναν πλήρη ανεφοδιασμό και να εγκαταστήσει την υπηρεσία, που συμπληρώνει το πρόγραμμα μέσα στα διευκρινισμένα χρονικά πλαίσια. Η εκτενής εμπειρία βιομηχανίας μας εξασφαλίζει ότι λαμβάνετε ένα προϊόν αληθινά κατάλληλο για το σκοπό και έτοιμο για χρήση.

 

Οι τρόποι επέκτειναν το αρχιτεκτονικό πλέγμα χρησιμοποιούνται και τα οφέλη του

 

Επεκταθείς τρισδιάστατος της υφής τελειώνει και η βιομηχανική άκρη το κάνει μια δημοφιλή επιλογή για τον ανθεκτικό ήλιο που σκιάζει, με το σχεδιάγραμμα πλέγματος άριστο στη διατήρηση του σωστού ποσού φωτός του ήλιου κρατώντας το εσωτερικό της δομής σας δροσερής και ανεμοδαρμένης με τη φυσική ροή αέρος. Το αρχιτεκτονικό πλέγμα χρησιμοποιείται επίσης ως μέσα για μυστικότητα, με τα μεγαλύτερα πλάτη κορδελλών καλύπτοντας το εσωτερικό από την άποψη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εξωτερική πρόσοψη για ένα κτήριο που ενθαρρύνει μια υπαίθρια ατμόσφαιρα διατηρώντας την εσωτερική μυστικότητά σας.

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα σκούπισμα των ενδιαφερόντων τρόπων, και στα δομικά εξωτερικά για τα κτήρια και στις καινοτόμες εγκαταστάσεις τέχνης. Το επεκταθε'ν πλέγμα μπορεί να εγκατασταθεί με το χάλυβα ενέτεινε τα καλώδια για να δημιουργήσει ένα περίπλοκο και ζαλίζοντας πλαίσιο προσόψεων. Η στοά προγράμματός μας έχει τα άριστα παραδείγματα των μορφών του επεκταθε'ντος πλέγματος μετάλλων και πώς έχουν χρησιμοποιηθεί από τους πελάτες μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το επεκταθε'ν πλέγμα, οι λεπτομέρειες στην παράδοση και την εγκατάσταση, ή ακόμα και ακριβώς για να κουβεντιάσουν για τις αρχιτεκτονικές επιλογές σας, έρχονται σε επαφή με τους φιλικούς εμπειρογνώμονες αρχιτεκτονικής μας.

 

Κατά τη διευκρίνιση του επεκταθε'ντος μετάλλου για τις διαβάσεις πεζών, τις βιομηχανικές ή αρχιτεκτονικές εφαρμογές, σημαντικός του να καταλάβει πώς οι διαφορετικές πτυχές του σχεδιαγράμματος προσδιορίζονται.

 

Το επεκταθε'ν μέταλλο προσδιορίζεται χρησιμοποιώντας διάφορους εξειδικευμένους όρους.

 

Οι κώδικες προϊόντων χρησιμοποιούν έναν συνδυασμό πάχους φύλλων και πλάτους σκελών για να προσδιορίσουν το σχεδιάγραμμα.

 

Επεκταθε'ντες ορισμοί μετάλλων

 

Μακροχρόνιο πλέγμα το (LWM) τρόπων

Η απόσταση από ένα σημείο στην άρθρωση σε ένα αντίστοιχο σημείο στην ακόλουθη άρθρωση, που μετριέται πέρα από το μακροχρόνιο τρόπο. Αυτή η απόσταση επίσης μερικές φορές αναφέρεται ως πίσσα.

 

Σύντομο πλέγμα το (SWM) τρόπων

Η απόσταση από ένα σημείο στην άρθρωση σε ένα αντίστοιχο σημείο στην ακόλουθη άρθρωση, που μετριέται πέρα από το σύντομο τρόπο.

 

Μακροχρόνιος τρόπος που ανοίγει το (LWO)

Μακροχρόνιος τρόπος, η απόσταση που μετριέται από το εσωτερικό της άρθρωσης απέναντι στο εσωτερικό της άρθρωσης.

 

Σύντομος τρόπος που ανοίγει το (SWO)

Σύντομος τρόπος, η απόσταση που μετριέται από μέσα της άρθρωσης απέναντι στο εσωτερικό της άρθρωσης.

 

Άρθρωση

Η διατομή δύο σκελών είναι πάντα ισοδύναμο με το πλάτος δύο σκελών.

 

Γενικό πάχος

Η πραγματική μέτρηση του πάχους του πλέγματος που μετριέται στην άρθρωση. (Διάσταση Α)

 

Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects

 

Χρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering ProjectsΧρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering ProjectsΧρώμα ανοιχτού χρώματος από ανοξείδωτο χάλυβα επεκταμένο μεταλλικό πλέγμα Fit Engineering Projects

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Qijie Wire Mesh MFG Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Victor Meng

Τηλ.:: 13315152425

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα