Αρχική Σελίδα Προϊόνταεπεκτάθηκε μεταλλικό πλέγμα

Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ναι έχουμε λάβει το ενισχύοντας πλέγμα και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την ποιότητα. Πολλές ευχαριστίες! Chris

—— Chris Johnson

Έχω διατάξει ντυμένο το σκόνη πλέγμα οθόνης μυγών Τ 316 από Qijie αντίθετα από άλλους, δεν κόβουν ποτέ τις διαταγές και πάντα το ποιοτικό υλικό ανεφοδιασμού σε με.

—— Νεώτερος Venida του Michael

Είχα την πολύ κακή εμπειρία αγοράς με τον προηγούμενο προμηθευτή, γιατί αναβάλλουν πάντα το χρόνο αποστολών. Στον ενθουσιασμό μου, Qijie είναι πάντα ακριβές.

—— Susan Μίλερ

Είμαι Online Chat Now

Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων

Κίνα Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων προμηθευτής
Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων προμηθευτής Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων προμηθευτής Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: XMESH
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: QJ-1055

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 30-55 τεμάχια σε χαλύβδινη παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 15-25 ημερών
Όροι πληρωμής: 30%TT εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από τη φόρτωση
Δυνατότητα προσφοράς: 8500 τεμάχια την εβδομάδα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Σειρά: Τύπος ΙΙ κατηγορία 3 ASTM F1267 Κράμα: Carbon Steel
χαρακτηριστικά: ομαλή ισιωμένη επιφάνεια Workability: Άριστος υποψήφιος για τις περισσότερες τεχνικές επεξεργασίας
Εφαρμογές: για την προστασία παραθύρων Τύπος τρυπών: διαμάντι

Επεκταθε'ν χάλυβας πλέγμα μετάλλων με διαμορφωμένες τις διαμάντι ενάρξεις για την προστασία παραθύρων

 

 

Επεκταθε'ν το χάλυβας πλέγμα μετάλλων είναι ένα προϊόν φύλλων που έχει σκιστεί και έχει τεντωθεί σε μια ποικιλία διαμορφωμένων των διαμάντι ενάρξεων. Ο χάλυβας επέκτεινε την αποταμίευση προσφορών μετάλλων σε βάρος και το μέταλλο, την ελεύθερη μετάβαση του φωτός, το υγρό, τον ήχο και τον αέρα, παρέχοντας μια διακοσμητική ή διακοσμητική επίδραση.

 

Προδιαγραφές: Mil-μ-17194C, ASTM F1267-07, τύπος ΙΙ, διαθέσιμος στην ισιωμένη (ομαλός) και τυποποιημένη (αυξημένη) επιφάνεια.

Εφαρμογές: ασφάλεια, κοσκίνισμα, φρουρές μηχανημάτων, δάπεδο, διαβάσεις πεζών, να τοποθετήσει σε ράφι, προστασία παραθύρων, κ.λπ.

Workability: Εύκολος να ενώσει στενά, περικοπή, και μορφή με τον κατάλληλο εξοπλισμό

Μηχανικές ιδιότητες: Μαγνητικός, εκτατός = 52K +/-, παραγωγή = 38K +/-

Πώς μετριέται; Ονομαστικό μέγεθος του διαμαντιού που ανοίγει, κοντός-τρόπος Χ πάχος Χ πλάτος Χ μήκος

Διαθέσιμα μεγέθη αποθεμάτων: 1ft X 2ft, 1ft X 4ft, 2ft X 2ft, 2ft X 4ft, 4ft X 4ft, 4ft X 8ft, 5ft X 10ft ή περικοπή στο μέγεθος

Διαταγή της σημείωσης: Τα μεγέθη αποθεμάτων μπορούν να ποικίλουν +/- το 1/4». Τα διαμάντια τρέχουν κατά μήκος σε 4ft X 8ft & 5ft X 10ft, Shortway σε όλα τα pre-cut μεγέθη. Παρακαλώ μας καλέστε εάν χρειάζεστε τα συγκεκριμένη μεγέθη ή την κατεύθυνση διαμαντιών.

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων μας είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο και οικονομικό προϊόν που γίνεται από ένα υψηλής ποιότητας φύλλο του αργιλίου, του χάλυβα άνθρακα, του γαλβανισμένου χάλυβα ή του ανοξείδωτου που σκίζονται ομοιόμορφα και τεντώνονται, διαμορφώνοντας τις diamond-shaped ενάρξεις στο φύλλο που επιτρέπουν τη μετάβαση του φωτός, του αέρα, της θερμότητας και του ήχου. Τα επεκταθε'ντες σκέλη φύλλων μετάλλων και οι δεσμοί των διαμαντιών προσθέτουν τη δύναμη και την ακαμψία. Επειδή κανένα μέταλλο δεν χάνεται στην επεκτειμένος διαδικασία, το επεκταθε'ν μέταλλο είναι μια οικονομικώς αποδοτική εναλλακτική λύση στο διατρυπημένο μέταλλο.

 

Το κανονικό επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων περνά από μια διαδικασία και το φύλλο μετάλλων για να διαμορφώσει το τυποποιημένο ή κανονικό ύφος του επεκταθε'ντος μετάλλου. Το επεκταθε'ν μέταλλο τώρα καλεί τα σκέλη και τα τεμνόμενα σκέλη δεσμούς που διαμορφώνουν μια αιχμηρή γωνία στο αρχικό αεροπλάνο του στερεού φύλλου. Αυτή η διαδικασία δημιουργεί το μοναδικό σχέδιο και επιτρέπει σε ένα ενιαίο φύλλο του μετάλλου για να υποβληθεί σε επεξεργασία σε διάφορα φύλλα του επεκταθε'ντος μετάλλου.

 

Τα μέταλλα που επεκτείνονται συνήθως περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται…

 

Cold-rolled το χάλυβας (CRS)

Καυτός - κυλημένος (ώρες)

Ηλεκτρο γαλβανισμένος χάλυβας

Ανοξείδωτο

Αργίλιο

Τιτάνιο

Ορείχαλκος

Χαλκός

 

Θα το βρείτε χρησιμοποιημένο σχεδόν σε οποιαδήποτε βιομηχανική ή εμπορική εφαρμογή. Το επεκταθε'ν μέταλλο επιτρέπει τον άριστο έλεγχο του φωτός και την κυκλοφορία του αέρα. Παρέχει επίσης τη σαφή διαφάνεια σε τέτοιες εφαρμογές όπως τα συνημμένα και τις φρουρές μηχανών.

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων γίνεται από τα μεταλλικά πιάτα ή τα φύλλα που σκίζονται ταυτόχρονα και επεκτείνονται σε μια διαδικασία κρύας διαμόρφωσης που δημιουργεί διαμορφωμένες τις διαμάντι ενάρξεις του ομοιόμορφων μεγέθους και του πάχους.

 

• Το κανονικό επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν καθώς προέρχεται από τον Τύπο. Τα σκέλη και οι δεσμοί τίθενται κατά τρόπο ομοιόμορφο που δημιουργεί τις διαφορετικά ενάρξεις και τα πάχη μεγέθους. Αυτή η κανονική ή αυξημένη διαμόρφωση δίνει την προστιθέμενη δύναμη και την ακαμψία καθώς επίσης και την αντίσταση ολίσθησης στο πλέγμα.

 

• Το ισιωμένο επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων είναι κανονικό επεκταθε'ν μέταλλο που cold-rolled αφήνοντας μια επίπεδη, ομαλή επιφάνεια.

 

ASTM: Τύπος ΙΙ κατηγορία 3 ASTM F1267 (τυποποιημένη προδιαγραφή για το μέταλλο, που επεκτείνονται, το χάλυβα)

 

Κράμα: Χάλυβας άνθρακα

 

Χαρακτηριστικά: Ελαφριά, ομαλή ισιωμένη επιφάνεια.

 

Workability: Άριστος υποψήφιος για τις περισσότερες τεχνικές επεξεργασίας.

 

Εφαρμογές: Διαβάσεις πεζών, οθόνες, σχάρες, φρουρές ασφάλειας

 

Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων

 

Ανοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρωνΑνοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρωνΑνοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρωνΑνοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρωνΑνοξείδωτο χάλυβα με επένδυση μεταλλικών φύλλων με ανοίγματα διαμαντιών Προστασία παραθύρων

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Qijie Wire Mesh MFG Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Victor Meng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα