Αρχική Σελίδα Προϊόνταεπεκτάθηκε μεταλλικό πλέγμα

Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ναι έχουμε λάβει το ενισχύοντας πλέγμα και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την ποιότητα. Πολλές ευχαριστίες! Chris

—— Chris Johnson

Έχω διατάξει ντυμένο το σκόνη πλέγμα οθόνης μυγών Τ 316 από Qijie αντίθετα από άλλους, δεν κόβουν ποτέ τις διαταγές και πάντα το ποιοτικό υλικό ανεφοδιασμού σε με.

—— Νεώτερος Venida του Michael

Είχα την πολύ κακή εμπειρία αγοράς με τον προηγούμενο προμηθευτή, γιατί αναβάλλουν πάντα το χρόνο αποστολών. Στον ενθουσιασμό μου, Qijie είναι πάντα ακριβές.

—— Susan Μίλερ

Είμαι Online Chat Now

Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία

Κίνα Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία προμηθευτής
Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία προμηθευτής Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία προμηθευτής Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία προμηθευτής Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: XMESH
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: QJ-1125

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 200pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 35-50 τεμάχια σε χαλύβδινη παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 15-25 ημερών
Όροι πληρωμής: 30%TT εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από τη φόρτωση
Δυνατότητα προσφοράς: 3500 τεμάχια την εβδομάδα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Από ανοξείδωτο χάλυβα 304 Άνοιγμα: 8mm X 5.8mm
Πάχος: 1.5mm Μέγεθος: 1m X 1.5m
Χρώμα: Ασήμι εφαρμογή: για τη μελισσοκομία

Επεκταθε'ν ανοξείδωτο πλέγμα μετάλλων με την καλή εργασία για τη μελισσοκομία

 

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων έρχεται επίσης ως αυξημένο πλέγμα ή ισιωμένο πλέγμα με τα διαφορετικά ανοίγματα και τα πάχη τρυπών να ταιριάξει τις μεμονωμένες αιτήσεις σας. Όλα τα υλικά μπορούν να ντυθούν χρησιμοποιώντας τις διάφορες μεθόδους, δηλ. γαλβανίζοντας, χρωματίζοντας, επίστρωμα κ.λπ. σκονών.

 

Η μεταβλητότητα του επεκταθε'ντος μετάλλου το κάνει ένα κατάλληλο υλικό για τις πολλαπλάσιες εφαρμογές όπως: οθόνες ασφάλειας, γεμάτες επιτροπές κιγκλιδωμάτων, και πλέγμα διάβασης πεζών. Στην αρχιτεκτονική μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επένδυση ή στην κατασκευή των γεφυρών, των διακοσμητικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των επιδείξεων τέχνης.

 

Οι βιομηχανικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τις στάσεις έκθεσης, τις φρουρές παραθύρων, τα κλουβιά, να τοποθετήσουν σε ράφι και το επεκταθε'ν δάπεδο μετάλλων. Στην αυτοκινητική βιομηχανία χρησιμοποιείται ως κάγκελα αυτοκινήτων, κάγκελα θερμαντικών σωμάτων και ως συστήματα διήθησης. Όπου οι προφυλάξεις ασφάλειας είναι σημαντικές, η τόρνευση ασφάλειας είναι μια άλλη χρήση για το επεκταθε'ν μέταλλο, και στις εφαρμογές περίφραξης, χρησιμοποιείται συχνά κατά τη δημιουργία των εμποδίων ξελεπιάσματος. Μερικές εσωτερικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τα εσωτερικά και υπαίθρια έπιπλα, τα ανώτατα κεραμίδια κ.λπ.

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων θεωρείται συνήθως όπως ένα πλέγμα σχεδίων διαμαντιών, τόσο πολύ όπως το υφαμένο πλέγμα καλωδίων είναι ένα τετραγωνικό σχέδιο.

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων παράγεται, κατά τρόπο που δεν συστήνει έκπληξη, από μια επεκτειμένος μηχανή. Αυτή η μηχανή χρησιμοποιεί μια πιεσμένη διαδικασία τεντώματος και σχισμής για να μετασχηματίσει τα στερεά φύλλα μετάλλων στο επεκταθε'ν πλέγμα.

 

Αυτός ο τύπος πλέγματος έχει παραχθεί από τον πρόσφατο - 19$ος αιώνας και προσφέρει τα οφέλη που δεν μπορούν να επιτευχθούν μέσω του υφαμένου πλέγματος, του διατρυπημένου πλέγματος και του ενωμένου στενά πλέγματος.

 

Το χρησιμοποιημένο πλέγμα μετάλλων παράγεται από ένα ενιαίο φύλλο, έτσι τίποτα δεν μπορεί να έρθει χαλαρά. Γί αυτό είναι ιδανικό για τη διαμόρφωση και την πρότυπη παραγωγή.

 

Η διαδικασία παραγωγής προέρχεται από ένα φύλλο και σκίζεται και τεντώνεται συγχρόνως. Αυτό περιορίζει τα απόβλητα σε ένα γυμνό ελάχιστο, αντίθετα από το διατρυπημένο πλέγμα παραδείγματος χάριν.

 

Το επεκταθε'ν πλέγμα μετάλλων έχει πολύ έναν υψηλής αντοχής στο δελτίο τροφίμων βάρους, πολύ υψηλότερο από το τυποποιημένο μέταλλο φύλλων. Αυτό σημαίνει ότι είναι ιδανικό για τις διαβάσεις πεζών κ.λπ.

 

Το πλέγμα μπορεί εύκολα να μετρηθεί ως εξής:

 

- Η αρίθμηση πλέγματος που δίνεται (δηλ. 8mmx 5.8mm) είναι η διατομή από το κέντρο του σκέλους στο αριστερό στο σκέλος στο δικαίωμα (όπως αντιμετωπίζεται) και το σκέλος στην κορυφή και το σκέλος στο κατώτατο σημείο. Με άλλα λόγια η πίσσα είναι 8mm σε μια κατεύθυνση και 5.8mm σε άλλη όταν το μέτωπο εξετάζεται επάνω.

 

- Τα καλώδια έχουν ένα βάθος και ένα πλάτος. Το πλάτος είναι το καλώδιο όπως μετριέται από την επιφάνεια και το βάθος αυτό το πάχος του φύλλου.

 

Χαμηλότερο κόστος - ο γαλβανισμός είναι χαμηλότερος στο βασικό κόστος από πολλά άλλα προστατευτικά επιστρώματα για το χάλυβα.

 

Μακρά ζωή - η μέση ζωή των γαλβανισμένων επιστρωμάτων στα χαρακτηριστικά δομικά μέλη είναι μακριά παραπάνω από 50 έτη στα περισσότερα αγροτικά περιβάλλοντα, και 20 έως 25 έτη συν, ακόμη και στην αυστηρή αστική και παράκτια έκθεση. Αυτό εξαρτάται από τη χρήση και τη συντήρηση εντούτοις.

 

Δύναμη - ένα γαλβανισμένο επίστρωμα έχει μια μοναδική μεταλλουργική δομή που δίνει τη σημαντική αντίσταση στην πίεση, τη ζημία και την υπηρεσία.

 

Συνολική προστασία - κάθε μέρος ενός γαλβανισμένου άρθρου προστατεύεται, ακόμη και κοιλότητες, αιχμηρές γωνίες και απρόσιτες περιοχές. Κανένα επίστρωμα που εφαρμόζεται σε μια δομή ή μια επεξεργασία δεν μπορεί μετά το πέρας να παρέχει την ίδια προστασία.

 

Προδιαγραφή

Άνοιγμα 8mm X 5.8mm
Διάμετρος καλωδίων βάθος σκελών 0.8mm - πλάτος σκελών 1.5mm
Ανοιχτή περιοχή -
Παγιδεψτε το αριθ. 8mm X 5.8mm
Βάρος -

 

Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία

 

Flattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit ΜελισσοκομίαFlattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit ΜελισσοκομίαFlattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit ΜελισσοκομίαFlattened Διευρυμένο μεταλλικό ανοξείδωτο χάλυβα πλέγμα Diamond Pattern Fit Μελισσοκομία

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Qijie Wire Mesh MFG Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Victor Meng

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα