Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔομικά Πλέγμα

Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Διάτρητο μεταλλικό πλέγμα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ναι έχουμε λάβει το ενισχύοντας πλέγμα και είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από την ποιότητα. Πολλές ευχαριστίες! Chris

—— Chris Johnson

Έχω διατάξει ντυμένο το σκόνη πλέγμα οθόνης μυγών Τ 316 από Qijie αντίθετα από άλλους, δεν κόβουν ποτέ τις διαταγές και πάντα το ποιοτικό υλικό ανεφοδιασμού σε με.

—— Νεώτερος Venida του Michael

Είχα την πολύ κακή εμπειρία αγοράς με τον προηγούμενο προμηθευτή, γιατί αναβάλλουν πάντα το χρόνο αποστολών. Στον ενθουσιασμό μου, Qijie είναι πάντα ακριβές.

—— Susan Μίλερ

Είμαι Online Chat Now

Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν

Κίνα Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν προμηθευτής
Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν προμηθευτής Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν προμηθευτής Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν προμηθευτής Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hebei, Κίνα
Μάρκα: Xmesh
Πιστοποίηση: SGS
Αριθμό μοντέλου: ματιών σύρμα από ανοξείδωτο χάλυβα, συγκολλημένες

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10 ρόλοι
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όγκος ή παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 15-25 ημερών
Όροι πληρωμής: 30%TT εκ των προτέρων, ισορροπία πριν από τη φόρτωση
Δυνατότητα προσφοράς: ρόλος του 2000 το μήνα
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: ζεστό φανούς διασταύρωσης galvanized σύρμα Επεξεργασία επιφάνειας: καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος, γαλβανισμένος, ήλεκτρο που γαλβανίζεται
Διαμέτρου: 23gauge, 8gauge, 9gauge άνοιγμα πλέγματος: 1/2 " x1/2», 3/4 " x3/4», 1 " x1»
Πλάτος: 3ft (0.914m), 4ft (1.22m), 5ft (1.52m), 6ft (1.82m) Μήκος: 100ft (30.48m), 50ft (15.24m),
Λειτουργία: περίφραξη φιδιών, ζωική περίφραξη

Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν

 

Ενωμένο στενά το ανοξείδωτο πλέγμα καλωδίων καλείται επίσης ενωμένο στενά ανοξείδωτο πλέγμα, είναι ένα πλέγμα που αποτελείται κάθετα σκέλη καλωδίων, τα οποία είναι ενωμένα στενά σε κάθε διατομή, η ένωση των καλωδίων στη διατομή επιτυγχάνεται από την ηλεκτρική συγκόλληση αντίστασης. Σύμφωνα με την ενωμένη στενά διάμετρο πλέγματος και καλωδίων, μπορεί καμένος ενωμένες στενά στις ανοξείδωτο επιτροπές πλέγματος και τους ενωμένους στενά ρόλους πλέγματος.

 

Σε σύγκριση με το γαλβανισμένο ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων, το ανοξείδωτο ένωσε στενά την καλύτερη απόδοση αντίστασης διάβρωσης προσφορών πλέγματος. Εντούτοις, η τιμή της είναι λίγο υψηλότερη. Επιπλέον, μερικά από τα άλλα προεξέχοντα πλεονεκτήματά του απεικονίζονται κυρίως ως εξής: σταθερό σημείο συγκόλλησης, επίπεδη και φωτεινή επιφάνεια, υψηλή εκτατή δύναμη, καλή ακεραιότητα, σταθερή και ανθεκτική δομή, και αντίσταση σκουριάς, κ.λπ. Επιπλέον, το ενωμένο στενά ανοξείδωτο πλέγμα υποβάλλεται σε επεξεργασία από το μεγάλης ακρίβειας αυτόματο εξοπλισμό. Κατά συνέπεια, ακόμα κι αν το ενωμένο στενά πλέγμα υφίσταται τη μερική πίεση ή την κοπή, ακόμα δεν θα έρθει χαλαρά.

 

Υλικό: χαλύβδινο σύρμα χαμηλού άνθρακα, μαύρο καλώδιο σιδήρου, ηλεκτρο γαλβανισμένο καλώδιο, καυτό βυθισμένο γαλβανισμένο καλώδιο, καλώδιο ανοξείδωτου, καλώδιο αργιλίου
Πλάτος: 0.5m2.0m

Επεξεργασία επιφάνειας:
* Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος πριν από τη συγκόλληση
* Καυτός που βυθίζεται γαλβανισμένος μετά από τη συγκόλληση
* Ήλεκτρο που γαλβανίζεται πριν από τη συγκόλληση
* Ήλεκτρο που γαλβανίζεται μετά από τη συγκόλληση
* Επίστρωμα PVC μετά από τη συγκόλληση

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:
Το γαλβανισμένο ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της άριστης αντιδιαβρωτικής αντίστασης, της όξινης αντίστασης, της αντι-αλκαλικής ιδιοκτησίας, της οξείδωση-αντίστασης και της άριστης ευελιξίας.

Εφαρμογές:
Χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία, τη γεωργία, την υδατοκαλλιέργεια, το κτήριο, την επικοινωνία και τη μεταφορά και την εξαγωγή ορυκτών, κ.λπ.

 

Χαρακτηριστικό έναντι του PVC ή του γαλβανισμένου ενωμένου στενά πλέγματος καλωδίων:

 1. Ενωμένο στενά το ανοξείδωτο πλέγμα καλωδίων έχει οριζόντια ακόμη και την επιφάνεια και η ισχυρή δομή, η υψηλή έντασή της κάνει αυτό έχει τη μακριά ζωή υπηρεσιών, ακόμη και μέχρι αρκετές δεκαετίες.
 2. Το ίδιο το καλώδιο έχει την άριστη όξινης και αλκαλικής αντίσταση αντίστασης διάβρωσης, υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση, σκληρή αντίσταση χημικών ουσιών, έτσι μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μακροχρόνιας έκθεσής σας στο περιβάλλον διάβρωσης.
 3. Έναντι άλλου υλικού ενωμένου στενά πλέγματος καλωδίων ή του PVC-ντυμένου ενωμένου στενά πλέγματος καλωδίων σιδήρου, είναι μη τοξικό, έτσι μπορεί χρησιμοποιημένος για τα τρόφιμα.
 4. Από τη φύση του το καλώδιο ανοξείδωτου δεν χρειάζεται κανένα πρόσθετο τέρμα, όπως ο γαλβανισμός ή το PVC για να το προστατεύσει, έτσι μπορεί να αντισταθμίσει το φαινομενικά υψηλότερο κόστος του.
 5. Λόγω αυτού του καλωδίου οι επιτροπές πλέγματος έχουν την όμορφη και φωτεινή λαμπρότητα, φαίνεται καθαρότητα και η υγιεινή, επιπλέον, αυτό το είδος προϊόντος είναι εύκολο να καθαριστεί.
 6. Το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων με την ισχυρή ολοκλήρωση, ισχυρά ενωμένα στενά σημεία, καλά-καθορισμένα πλέγματα, έτσι αυτό έχει μια καλή δύναμη που κρατά βαρέων βαρών.

Εξ αιτίας του ανοξείδωτου το υλικό έχει το μοναδικό πλεονέκτημα, το ενωμένο στενά ανοξείδωτο πλέγμα καλωδίων έχει μια ευρεία εφαρμογή, παραδείγματος χάριν:

 • Χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως θέρμανση πατωμάτων, ανώτατα κεραμίδια, στα κτήρια και την οικοδόμηση σαν κάλυψη για να προστατεύσει τις μηχανές και τον εξοπλισμό στη βιομηχανία.
 • Στην υδατοκαλλιέργεια, χρησιμοποίησε καθώς η ζωική περίφραξη, όπως την αίγα περιορισμών, άλογο, αγελάδα, ανατρέφει τα κοτόπουλα, πάπιες, χήνες, κουνέλια, περιστέρια, και ούτω καθεξής.
 • Στη γεωργία, χρησιμοποίησε για το δέντρο, χορτοτάπητας, αγρόκτημα στο διάφορες μέγεθος και τις μορφές, για την αποθήκευση πάγκων θερμοκηπίων και καλαμποκιού.
 • Στη μεταφορά, χρησιμοποίησε όπως ο φράκτης εθνικών οδών, αυτό εχρησίμευσε επίσης ως η προστασία οδικών πράσινων ζωνών καθαρή.
 • Στην παραγωγή, χρησιμοποίησε ως πλέγμα καλωδίων στην αποθήκη εμπορευμάτων διοικητικών μεριμνών, στάση επίδειξης για τα αγαθά στην υπεραγορά.
 • Στη καθημερινή ζωή μας, χρησιμοποίησε ως κιγκλίδωμα οπισθοτομίας παραθύρων, καλάθια τροφίμων, καροτσάκια αγορών, μέρος ή φράκτης καναλιών.
 • Για τα πουλιά, το ενωμένο στενά ανοξείδωτο πλέγμα καλωδίων είναι ο μόνος τρόπος να αποτραπεί η δηλητηρίαση ψευδάργυρου στα πουλιά, η ισχυρή δομή και το βαρύ καλώδιό της το κάνουν επίσης να γίνει η καλύτερη επιλογή του φράκτη ζωολογικών κήπων.

 

Γαλβανισμένη ενωμένη στενά επιτροπή πλέγματος καλωδίων

Κατάλογος προδιαγραφών ενωμένης στενά επιτροπής πλέγματος:
Να θεωρήσει Διάμετρος καλωδίων
Ίντσα χιλ. BWG χιλ.
1 " x1» 25mmx25mm 14#-11# 2.0mm3mm
2 " x1» 50mmx50mm 14#-8# 2.0mm4mm
2 " x2» 50mmx50mm 14#-8# 2.0mm4mm
3 " x2» 75mmx50mm 14#-6# 2.0mm5mm
3 " x3» 75mmx75mm 14#-6# 2.0mm5mm
4 " x2» 100mmx50mm 14#-4# 2.0mm6mm
4 " x4» 100mmx100mm 14#-4# 2.0mm6mm
5 " x5» 125mmx125mm 14#-4# 2.0mm6mm
6 " x6» 150mmx150mm 14#-4# 2.0mm6mm
Σημείωση: Οι ειδικές προδιαγραφές μπορούν να προσαρμοστούν.

 

Το PVC έντυσε την ενωμένη στενά επιτροπή πλέγματος καλωδίων

Το PVC έντυσε την ενωμένη στενά επιτροπή πλέγματος:
Άνοιγμα Διάμετρος καλωδίων
Στην ίντσα Στη μετρική μονάδα (χιλ.)
1/4 " x1/4» 6.35mx6.35mm 21,22,23,24,24,25
1/2 " x1/2» 12.7mmx12.7mm 16,17,18,19,20,21
3/4 " x3/4» 19mmx19mm 16,17,18,19,20,21
1 " x1» 25.4mmx25.4mm 15,16,17,18,19,20

 

 

 

Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν

 

Η καυτή ΕΜΒΥΘΙΣΗ/ήλεκτρο γαλβάνισε το ενωμένο στενά πλέγμα καλωδίων 0.8mm * 1.5m υψηλό για το Αφγανιστάν 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hebei Qijie Wire Mesh MFG Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Devin Wang

Τηλ.:: +86-15369013183

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα